Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


1. november 2017   der er vedhæftede filer til artiklen   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Debatmøde om Vold i ældreplejen og socialpsykiatrien

Hvert tredje FOA-medlem oplever vold eller trusler i arbejdet med ældre og psykisk syge borgere. Beboerlisten arrangerer d. 3 november kl. 16 et debatmøde omkring vold i ældreplejen og socialpsykiatrien

Beboerlistens spidskandidat, Bjarne Overmark, har bedt borgmesteren redegøre for situationen i Randers på byrådsmødet den 6. november. l. Beboerlisten inviterer derfor til offentligt fyraftensmøde om vold i ældreplejen og de socialpsykiatriske bosteder.

Her vil journalist ved FOA, Anders Ejby-Ernst, tale om sin journalistiske afdækning af forholdene for medarbejdere på de socialpsykiatriske bosteder og i ældreplejen.

Derefter vil tidligere arbejdsmiljørepræsentant fra Ringbo, Københavns Kommune, Bjarne Ove Nielsen, tage ordet og fortælle om sine erfaringer fra en hverdag med afpresning, trusler, vold og drab.

Vi runder af med en debat om forholdene i ældreplejen og på de socialpsykiatriske bosteder, og hvad der kan gøres i Randers Kommune.

ALLE er velkomne

Begivenhed på facebook: https://www.facebook.com/events/135691317085376/

Fredag d. 3.november, kl. 16:00-18:30 i Lejerforeningens lokaler, Torvegade 14, 1.sal

Program for dagen:

  • Kort velkomst ved Bjarne Overmark, byrådsmedlem og spidskandidat for Beboerlisten til kommunevalget i Randers d. 21.11.2017. Fungerer som ordstyrer undervejs.
  • 30-40 minutters oplæg v. journalist Anders Ejby-Ernst, FOA, om arbejdet med journalistisk at afdække vold og trusler om vold på FOA-arbejdspladser, især på socialpsykiatriske bosteder og indenfor ældreområdet – hvad er det for en virkelighed, der er rundt omkring? Mulighed for afklarende spørgsmål undervejs.
  • 20-25 minutters oplæg v. Bjarne Ove Nielsen, tidligere arbejdsmiljørepræsentant på det socialpsykiatriske bosted Ringbo, hvor behandlingsdømte voldsforbrydere har begået drab, voldtægt, pengeafpresning m.v. på både medbeboere og ansatte. Blev fyret af Københavns Kommune i forlængelse af sin kritik af forholdene. Mulighed for afklarende spørgsmål undervejs.
  • Debat om forholdene mht. vold og trusler om vold indenfor FOAs arbejdsområder i Randers og andre steder.
  • Afslutning v. Bjarne Overmark


Vedhæftede filer
Omann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009