12. Jesper Haahr Mortensen, 46 år, arbejdsmand

KANDIDAT FOR BEBOERLISTEN KV21

12. Jesper Haahr Mortensen, 46 år, arbejdsmand

Jeg vil gerne være med til at sikre ordentlighed i forvaltningen og respekt for borgerne i Randers Kommune.

Mit kendskab til Beboerlisten og Bjarne Overmark startede, da jeg blev fyret fra Aarhus Kommune, fordi jeg forsøgte at skabe ordentlighed. De svindlede og bedragede, hyrede venner til kommunale opgaver, som drev entreprenørvirksomhed.
Jeg er uddannet i politik og administration, så jeg vidste, at det var ulovligt, det de lavede. Det gjorde jeg opmærksom på, og så forsøgte de at komme af med mig.

Sammen med en gruppe af andre fyrede og hjemsendte medarbejdere, som også havde været kritiske overfor ledelsen, tog vi sagen op, og det var her, jeg mødte Bjarne Overmark, som deltog på vores møder med rådgivning, og som gav os mod på at tage sagen op.
Sagen endte med, at den ansvarlige direktør og hans ledelse blev fyret, men vi kæmper stadig, os der blev fyret dengang, fordi vi sagde fra overfor ulovlig forvaltning.
Det har også gjort, at jeg ikke kan få arbejde indenfor mit fag, fordi jeg er sortlistet, og selvom det er hårdt, så ville jeg gøre det samme igen.

Det må ikke være embedsmændene, der bestemmer over politikerne. Men for politikerne er det bekvemt at give forvaltningen magt, så politikerne ikke selv skal stå ved de ubehagelige konsekvenser af deres valg og prioriteringer.

Så når jeg ser det gentage sig i Randers Kommunes forvaltning, så går det lige i knoglerne på mig.

Beboerlisten minder både politikere og embedsværk om, at de er til for at tjene borgerne – ikke omvendt.

For mig er det ligegyldigt, hvilke holdninger man har, så længe man har de grundlæggende værdier på plads – ordentlighed og retfærdighed.

Glem alt det med fløjene og partierne. Så længe du deler grundlæggende værdier med dem, som du gerne vil være enig med, så bliver man enige.

Beboerlisten med Bjarne Overmark i spidsen går ind og tager de svages parti, og hjælper dem med at blive hørt.

Det synes jeg, er prisværdigt, og vil gerne bakke op om.

ALLE KANDIDATER

DOWNLOAD BEBOERLISTENS
VALGAVIS 2021