3. Rasmus Bøgh Vinther, 20 år, studerende

KANDIDAT FOR BEBOERLISTEN KV21

3. Rasmus Bøgh Vinther, 20 år, studerende

For mig handler det om at gøre en forskel og hjælpe de borgere, der ikke kan hjælpe sig selv.

Vi skal have et Randers, som vi kan være stolte af, og hvor selv de svageste borgere har det godt. Der skal være lige muligheder for såvel bolig som uddannelse for alle i Randers.

Derfor har jeg de sidste par måneder kæmpet for at bevare bus 918X mellem Randers og Aarhus. Da det kom frem at den ville blive nedlagt, organiserede vi grupper og indsatser mod nedlæggelsen, såsom en facebook-gruppe med 300 medlemmer og en underskriftsindsamling der fik stor opmærksomhed i medierne. Bussen er vigtig for de unge som studerer i Aarhus eller dem som arbejder i Aarhus. Vi skal ikke bruge over en time hver dag på en tur der kan køres på næsten det halve i bil. Det kan ikke passe at man skal tvinge unge væk fra Randers ved at nedlægge den mest brugte bus i byen. Det vil jeg og Beboerlisten ikke stå model til. Desværre har Borgmesteren ikke vist interesse i at løse problemet.

Jeg blev selv færdig med gymnasiet sidste år, og jeg kan kun støtte det forslag, som Beboerlisten har stillet om, at gøre bustransport gratis for alle – navnlig alle under uddannelse. Det er noget jeg vil kæmpe for.

Generelt synes jeg, det er vigtigt, at alle har mulighed for at leve et godt liv Randers Kommune med fokus på vores daginstitutioner, skoler og ældrepleje.

Folkeskolen skal være så god i Randers, at behovet for privatskolerne slet ikke eksisterer. Folk er ligeglade med Water & Wellness og Hal 4 – de vil have bade til deres ældre, gode skoler til deres børn og lejemål, som er i god stand og til at betale på en normal indtægt.
Det burde ikke være så svært, men alligevel handler Randers Byråd konstant i strid med befolkningens ønsker.

Vi skal væk fra de partier, som bevarer status quo, og jeg tror ikke, at der er særlig mange, som har fået det bedre, end de havde det for ti år siden. Velfærden er blevet udhulet, og vi kan ikke bare kigge på.

I byrådet ville jeg hovedsageligt være de unges talerør, men jeg vil i det hele taget kæmpe for, at alle i Randers kan leve et godt liv.

www.facebook.com/RasmusBeboerlisten

ALLE KANDIDATER

DOWNLOAD BEBOERLISTENS
VALGAVIS 2021