11. Anette Andersen, 50 år, Pædagogisk assistent

KANDIDAT FOR BEBOERLISTEN KV21

11. Anette Andersen, 50 år, Pædagogisk assistent

Jeg vælger at stille op til kommunalvalget for Beboerlisten.
Det gør jeg på baggrund af den viden jeg har tilegnet mig via en større sag, som verserede på min arbejdsplads for et par år siden.

Retfærdighed er min kæphest, og jeg er ikke bleg for at åbne munden eller blande mig i debatter, selvom det kan være ømfindige eller betændte emner.

Men den verserende sag på min arbejdsplads har vist mig, hvor vigtigt det er at have politisk indflydelse – uden dén indflydelse er jeg sikker på, at min arbejdsplads ikke eksisterede den dag i dag.

For mig repræsenterer Beboerlisten alsidighed i byrådet, og ingen sager bliver negligeret – alle henvendelser bliver taget seriøst, og der er nok at dykke ned i.

Som andre har nævnt før mig (og jeg gentager gerne), så er der nogen, der skal passe på de små i skolegården, og det vil jeg gerne være en del af.

Beboerlisten deltager ikke i nedskæringer på ældreområdet, eller andre dele af den kommunale pleje og omsorg, ligesom vi heller ikke var med i skolelukninger eller nedskæringer på vores daginstitutioner – lige i min ånd.

Beboerlistens stærke ånd for lejernes samt de svage og udsatte borgeres sag, kan jeg kun støtte op om.

ALLE KANDIDATER

DOWNLOAD BEBOERLISTENS
VALGAVIS 2021