Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


1. september 2017   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Jens Laursen, 51 år

Jens Laursen
Hvis noget endelig skal sendes i udbud, så er det vigtigt, at kommunen går forrest og både sikrer danske forhold og elevpladser til vores unge under uddannelse.

Formand for Transportgruppen, 3F Randers.
Tidligere brandmand, redder og hyrevognschauffør.

Flytter folk til Randers, fordi vi har en flot fodboldarena eller et nyt svømmebad?
Jeg tror på, det handler om, at vi har gode institutioner, et sundt arbejdsmarked og social retfærdighed for vores svageste borgere.

Fra min far, SP Laursen, mangeårig formand for Randers Lejerforening, lærte jeg, at ingen forandring kommer af sig selv. Det kræver benhårdt arbejde – og jeg er langt fra færdig med opgaven.
Derfor vil jeg fortsat være vælgernes faglige kandidat og arbejderens stemme i Randers byråd.

Vi havde stor succes med at få indført sociale klausuler, så alle kommunens udbud skal ske under danske arbejds- og lønforhold.
Men aftalen skal være skarpere, og der mangler både kontrol og sanktioner.

Det handler om kædeansvar. Hvis noget endelig skal sendes i udbud, så er det vigtigt, at kommunen går forrest og både sikrer danske forhold og elevpladser til vores unge under uddannelse.

Jeg siger klart nej til flere udliciteringer og mere privatisering. Og selvom vi i Beboerlisten ikke blev ikke spurgt, så siger vi stadig nej til skolelukningerne.

I Beboerlisten handler det om mennesket før økonomien. Vi vil sørge for, at vi i Randers Kommune sætte menneskelig ansvarlighed før økonomisk ansvarlighed. Det skal ikke være økonomiske overvejelser, der holder os fra at blive bedre til at hjælpe borgerne.
Der ER råd til velfærden – det handler om prioriteringer.

www.facebook.com/jens.k.laursenOmann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009