Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


16. marts 2016   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Randers Havn på Studietur til Turistområde uden havn!?

Hvad var det faglige indhold i studieturen for Randers Havn til Bordeaux?
Randers Havn besøgte i 2012 Bordeaux, hvis nærmeste større havn ligger 45 kilometer fra byens centrum. Omvendt var den sydfranske storby oplagt til flere af turens sociale arrangementer, som blandt andet inkluderede besøg på en berømt vingård.

Byrådsmedlem Bjarne Overmark har stillet følgende spørgsmål til borgmester Claus Omann Jensen:

I det der henvises til Kommunestyrelseslovens § 11, bedes borgmesteren forholde sig til følgende på byrådsmødet mandag d. 4.4.2016:

Lars Bjørknæs har d. 13. marts 2016 fået bragt en kronik i bladet/hjemmesiden ”Kommunen”, hvor bl.a. følgende oplyses i en artikel (der i øvrigt mest handler om uregelmæssighederne og ulovligt brug af penge i den kommunalt ejede havn i Vejle Kommune):

”I forhold til ikke kun Vejle Havn, men også andre kommunalt ejede havne, kan statussen som fritidsjob blandt andet aflæses i studierejserne. Ofte har det fremstået vigtigere for bestyrelsesmedlemmerne at komme til turistprægede destinationer end at opsøge sammenlignelige havne. Et eksempel var, da Randers Havn i 2012 besøgte Bordeaux, hvis nærmeste større havn ligger 45 kilometer fra byens centrum. Omvendt var den sydfranske storby oplagt til flere af turens sociale arrangementer, som blandt andet inkluderede besøg på en berømt vingård.”

1. Kan borgmesteren bekræfte, at havnebestyrelsen fra Randers Kommunes havn i 2012 var på studietur til Bordeaux?

2. Hvilke havnerelevante emner/begivenheder/steder blev i givet fald studeret på havnebestyrelsens studietur til Bordeaux?

3. Hvilke ikke-havnerelevante emner/begivenheder/steder blev i givet fald studeret på havnebestyrelsens studietur til Bordeaux, i det jeg går ud fra at franske vingårde ikke falder inden under Randers Havns fokusområder?


Spørgsmålene bedes besvaret i byrådssalen og svarene bedes fremsendt skriftligt.Omann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009