Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


17. juni 2014   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Farlig bakterie skaber bekymring

Er beredskabet i Randers kommune godt nok når det angår svinebakterier?

I forlængelse af borgmesteren svar på byrådsmødet d. 16.6.2014 på de af Kalle Nielsen og Henrik Konradsen stillede spørgsmål foranlediget af foreløbig 4 dødsfald som følge af den multiresistente svinebakterie MRSA CC398  – hvor borgmesteren i svaret tilkendegav, at:
 
”Randers Kommune er myndighed for svinebrug vedr.  det eksterne miljø som fastsat i Miljøbeskyttelsesloven og Lov om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug.”
 
På den baggrund bedes borgmesteren oplyse hvilke opgaver/pligter Randers Kommune har, såfremt ” den multiresistente svinebakterie MRSA CC398” forlader selve svinestalden og f.eks. via et barn tages med ind i en børnehave, en skole, et ældrecenter, med risiko for at smitte børnene i børnehaven og/eller skolen og/eller ældrecenteret?
 
Ved Randers Kommune – eller kan Randers Kommune skaffe sig viden om – om svinebesætninger i Randers Kommune som er smittet af den multiresistente svinebakterie MRSA CC398?
 
Svaret bedes givet på det kommende byrådsmøde jf. Kommunestyrelseslovens § 11 og svaret bedes eftersendt skriftligt.
 
 Venlig hilsen
 
Bjarne Overmark, Byrådsmedlem for BeboerlistenOmann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009