Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


16. marts 2014   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Vælg en Verdo-vagthund

Stem på en af Beboerlistens tre kandidater til Verdos Repræsentantskabsvalg

I folderen "Verdo-valg 2014, der kommer med posten, er en vejledning til hvordan du kan stemme via nettet eller SMS.
 
Her er det muligt at stemme på en af Beboerlistens tre byrådsmedlemmer.

Kim Christensen er kandidat nummer 18 - Jens Lauersen er nummer 21 og Bjarne Overmark er nummer 29.

Ale tre kæmpe for at få Verdo tilbage på sporet og koncentrere sig ene og alene om aktiviteterne her - så vi er fri for alle disse udenlands eventyr og spekuleren for Verdo' forbrugerens penge.
 
Disse fejlslagne invisteringer har foreløbelig efterladt Verdo med en milliard stor gæld.
 
Verdo skal holdes i en kort snor, derfor er det meget vigtigt at vi får nogle vagthunde ind i Verdo.

Vi vil have at de koncentrerer sig om at levere strøm!

Samtidig skal de der har undermineret Verdos økonomi stilles til ansvar.

Om selve valget udtaler Verdo:

-Verdo er på udkig efter kandidater til en spændende valgperiode.
 
Verdo, der blandt andet leverer el, vand og varme til omkring 62.000 kunder i Randers og Hobro og samtidig har aktiviteter internationalt, håber på stor interesse for det lokale repræsentantskabsvalg. Valget er netop skudt i gang. Energiselskabet, der slår sig på at være grønt, søger kandidater til en spændende valgperiode.
 
- Her i 2014 påbegynder vi en ny strategiperiode i Verdo. Det byder på flere spændende initiativer, som vores repræsentantskabsmedlemmer får fornøjelsen af at opleve på tæt hold, og som de kan få medindflydelse på, siger Verdos bestyrelsesformand, Søren Fischer, og fortsætter.
 
- Verdo er jo forbrugerstyret, derfor er valget vigtigt. Og jeg ser det som en yderst positiv ting, at Verdo kan drage nytte af de input og den viden, repræsentantskabet kommer med.
 
Da Peter Kjærsgaard i 2010 blev valgt ind i repræsentantskabet, var han spændt på, hvor meget indflydelse han kunne få.
 
- Selve driften varetages jo naturligvis af medarbejderne og ledelsen, men vi i repræsentantskabet involveres i de store beslutninger, og der bliver lyttet til os alle. Jeg får indsigt i mit lokale energiselskab og kan bidrage til virksomhedens udvikling, og det synes jeg er rigtig spændende. Jeg stiller helt sikkert op igen i år, siger Peter Kjærsgaard.
 
Fokus på konkurrencedygtige priser
Med den nye strategi fokuserer Verdo på, at selskabet også fremover skal bibeholdes som en profitabel virksomhed, der formår at sikre konkurrencedygtige priser på el, vand og varme.
 
- En del af vores strategi er at udnytte erfaringerne og udbyttet fra virksomhedens øvrige aktiviteter, så det på sigt kommer vores forsyningskunder endnu mere til gode. Verdo skal samtidig forblive en attraktiv arbejdsplads, hvor vi skaber nye spændende jobmuligheder gennem afbalanceret og vedvarende vækst, forklarer adm. direktør, Kim Frimer.
 
Vejen til en bestyrelsespost
Vil man gerne i Verdos bestyrelse, er en post i repræsentantskabet vejen dertil. Det er fra repræsentantskabet, de 8 medlemmer til bestyrelsen vælges ind.
 
- I bestyrelsen kommer man endnu tættere på selskabets strategiske beslutninger og får god erfaring med bestyrelsesarbejdet i en af byens største virksomheder, der tænker grønt, siger Søren Fischer.
 
Verdo håber og tror på en øget valgdeltagelse i år.Omann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009