Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


26. februar 2014   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Tvangstilslutning er lovlig

Men en lokal stædig advokat har dog tænkt sig at fortsatte kampen mod de dyre Barmarksværker

- Vi har arbejdet hård med den her sag, og det bliver vi ved med! udtaler Bjarne Overmark, byrådsmedlem for beboerlisten, Og fortsætter:
 
-Der er jo ikke bare hensyntet til dem der i fremtiden kan blive tvunget til at tilslutte sig de små dyre varmeværker, men jo også alle dem der allerede er tvangstilsluttet.
 
En ekstren rapport konkluderer ellers at Randers Byråd handlede lovligt, da det sidste år besluttede af indføre såvel tilslutnings og forblivelsespligt til kommunens små kraftvarmeværker, de så kaldte barmarksværker. Det på trods af tidligere løfter om at hæve den tvungne tilslutning.
 
Randers har i alt syv af disse værker, og de husstande der er så uheldige at være tvangsbundene til dem, får varmeregninger der er tre til fire gange større end andre hustande i kommunen.
 
Bjarne Overmark ser dog lyspunkter i sagen:
 
- Det lader da i det mindste til, at der er et flertal i byrådet for at finde på en holdbar løsning. Det kunne man ikke ligefrem påstå, at var tilfældet i det gamle byråd. Blandt andet ser man nu på alternative løsninger, f.eks. om man med fordel kan fyre op halm og ligende.
 
Advokaten og byrådsmedlemmet (der i øvrigt er svært stolt af at være udnævnt til den nye formand for Bevillingsrådet i Randers) lover at fortsætte med at slås for dem der hænger på de høje elregninger.Omann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009