Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


25. februar 2014   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Bjarne Overmark undrer sig

De fleste i Byrådet roste Beboerlistens forslag om trafikbegrænsning i centrum af Randers - Hvorefter de stemte forslaget ned....

-Mod dumhed kæmper selv de bedste forgæves! 

Sådan lyder det fra Bjarne Overmark fra Beboerlisten.
 
Han henviser til den manglende opbakning til et forslag der skulle begrænse trafikken i midtbyen.
 
-Ja der var positive meldinger hele vejen rundt. men da der så skulle stemmes, ja så stemte et næsten samlet byråd mod forslaget.
 
Beboerlisten havde foreslået at Østervold skulle lukkes for gennemkørsel, ligesom at gennemgående lastbiltrafik skulle ledes uden om Randers. 
 
-Det kræver jo kun at man sætter et par skilte op, og så vil GPS'er,  som især mange lastbiler er udstyret med, lede den tunge trafik uden om byen.
 
Men forslaget blev stemt ned. Flere henviste til at der bliver forberedt en mobilitetsplans for hele Randers, og at man derfor ikke kunne bakke op om forslaget. Men den forklaring køber Bjarne Overmark ikke:
 
-Vores forslag er jo på ingen måde i modstrid med en sådan plan. Det ville være sund fornuft at bakke op om vores ide. Men man har på fornemmelsen at mange ikke kan stemme for forslag når de kommer fra Beboerlisten.
 
Den genstridige advokat lover dog at det sidste ord ikke er sagt i denne sag.
 Omann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009