Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


15. februar 2014   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Der bliver holdt øje med byrådet

Ny forening mobiliserer til mandagens møde i Randers byråd

Fra mandag bliver de lokale politikere nøje overvåget

Foreningen 'Udsatte i Randers' møder op til byrådsmødet i Randers mandag, hvor byrådet vil afsætte 16 mio. kr. til en ny kæmpehal.
 
Det fortæller Lisbeth Sand Pedersen på vegne af i Udsatte i Randers og Aktivitetsgruppen Velfærd Randers og tilføjer bl.a.:
 
-I Randers har den måbende befolkning set, hvordan byens kommunale politik gang på gang har ramt forsider og medier, fordi de svigter de udsatte i byen. De syge og de unge render panden mod en mur på et jobcenter, som konsekvent kassetænker i sagerne. Gang på gang bliver de beskyldt for at overtræde regler og lovgivning for at spare på svage borgere, som har brug for hjælp. Kommunens eget udsatteråd advarer nu også mod tendenser, som bliver dyrt for byen på lang sigt.

-Borgerne i Randers har ikke brug for lystbådehavne, fint, "dyrt Østervold, som alligevel ikke bliver brugt, fordi alle butikkerne i midtbyen lukker én efter én. Vi vil meget gerne have en kæmpehal til 16 millioner kroner, men ikke hvis det betyder, at vores unge og syge, samt andre udsatte ikke får den hjælp, de har brug for. Vi har ikke brug for prestigeprojekter. Vi har brug for tryghed, og et byråd, som handler til alles bedste. Vi har brug for, at de folkevalgte tager deres ansvar alvorligt, og undersøger, hvad de regler, de laver har af konsekvenser for folk.
 
Lisbeth Sand Pedersen understreger, at foreningen møder op på byrådsmødet for ved selvsyn at konstatere, hvilke politikere der stemmer på prestige og ikke mennesker.

-Og vi vil sidde musestille og appellere til at tænke sig om endnu engang, og begynde at være ydmyg over den tillid, borgerne har vist dem ved at stemme på dem.
 
-Derfor anmoder vi udsatte og deres familier samt støtter at møde op og lytte med, så politikerne kan se, at vi interesserer os for, hvad de laver af aftaler på borgernes vegne.
 

Der vil være folk fra foreningen til stede allerede kl. 16.30 foran rådhuset.
 

 Omann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009