Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


5. november 2013   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Letbane langsommelighed i Randers

Læserbrev af Lone Donbæk, Byrådsmedlem for Beboerlisten (L), og medlem af Randers Kommunes Bygge og Teknik-udvalg

-Ærgerligt, ærgerligt, ærgerligt...

På sidste møde i miljø og teknik havde vi et papir oppe, der er til høring blandt kommunerne i Østjylland.
Et meget spændende papir om ”Sammenhængende og bæredygtig mobilitet i Østjylland”.

Konkrete meget detaljerede planer og også visioner for de forskellige dele af den kommende letbane f.eks Århus -Lisbjerg- Grenå, Åhus -Brabrand-Odder-Århus , Århus Hasselager Kolt Skanderborg og også planer Århus silkeborg.
 
I det 8 siders lange inspirerende papir er Randers fraværende. I sagsfremstillingen siges lakonisk: øvrige strækninger Hadsten og Randers indgår fortsat i de samlede udbygningsplaner.
 
Det er en katastrofe at vi ikke gør mere for at blive en del af letbane-samarbejdet både ift mobilitet, sammenhæng med vækstområderne og for at fremme en bæredygtig kollektiv trafik.

Efter min mening skal arbejdet i det kommende byråd med at få os frem i letbane planen prioriteres yderligere og meget gerne løftes op i et udvalg tæt på direktion og økonomiudvalg hvor man samtidig begynder at overveje hvordan den konkrete udformning skal være ift de nye togplaner og den kollektive trafik i øvrigt.

Læs oplægget Samspil 2025 for inspiration på linket her.

www.letbanen.dk/media/50683/samspil_2025Omann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009