Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


4. november 2013   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


En Venstremand har set lyset

LÆSERBREV Af Michael Povlsen, Randers - byrådskandidat for Beboerlisten.

Det er en fornøjelse at læse hr. Claus O. Jensens indlæg om dennes besøg på tre af byens ældrecentrer. Glædeligt at Venstres borgmesterkandidat har fået øjnene op for den meningsløse afrapportering, som blev indført af VKO under de 10 sorte år, hvor de havde magten i Danmark.
 
Vi var mange offentligt ansatte, der allerede dengang gjorde opmærksom på det ressourcespild, det ville medføre. Men det blev indført i mistillid til om de ansatte lavede nok. Desuden troede man, at det kunne bruges som styringsredskab i forhold til belønning af dem, som systemet afslørede de "flittige".
 
Men som så meget andet af det, der blev gennemført af VKO, duede systemet ikke og den offentlige service er klart blevet forringet.
 
Udover ældre-centrerne skoler og sygehuse ramt af "administrationssygen". Det viser sig i alle undersøgelser, at de bedste resultater i alle arbejdsopgaver opnås ved udvise tillid ved uddelegering af ansvar.
 
Vi skal for alt i verden også undgå at de ovennævnte områder udliciteres til private udbydere. Det er opgaverne alt for vigtige til. Det vil tilmed til sidst ende med at blive meget dyrere for fællesskabet. Men der vil nok gå nogle år endnu, før Venstrefolkene erkender det.
 
Den offentlige sektor bruger alt for mange ressourcer på at lave udbudsmateriale på offentlige opgaver. Jeg er af den holdning, at der kunne spares rigtig mange penge på at lave en grænse på 10 mio. kroner for de kommunale anlægsopgaver, som skal udbydes i licitation. Jeg har tillid til, at de ansvarlige ledere i det offentlige vil vælge de bedste udbydere til den bedste pris.
 
Michael Povlsen, Randers - byrådskandidat for Beboerlisten.Omann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009