Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


9. april 2018   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Omann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

af Bjarne Overmark

Det fremgår af svar fra Verdo af 6.4.2018, at Claus Omann Jensen har i realiteten ansat sig selv som ny salgs- og marketingdirektør i Verdo, idet ansættelsesudvalget har bestået af den administrerende direktør Kim Frimer og Verdo’s HR-direktør – som begge var underlagt bestyrelsesformand Claus Omann Jensen.

Det kan jo ikke forbavse, at projektet er godkendt i bestyrelsen, hvor tidligere borgmester Claus Omann Jensens sine tro væbnere fra Venstres lokale kommunalvalgkamp:

Kampagneleder for Venstre, Arne Erikslev, bestyrelsesmedlem i Verdo, tidligere byrådsmedlem for Venstre i Randers,
Erik Jensen, bestyrelsesmedlem i Verdo

Som sammen med bestyrelsesformand Claus Omann Jensen udgør en dominerende gruppe i Verdos bestyrelse. Og måske er andre i bestyrelsen også medlem af Venstre i Randers.

Hvad mon der var sket med Verdos administrerende direktør Kim Frimer og Verdos HR-direktør, hvis de havde fundet, at bestyrelsesformand Claus Omann Jensen ikke er egnet som salgs- og marketingdirektør i Verdo?

Claus Omann Jensen og hans støtter i Venstre har udvist en påfaldende evne til bjergsomhed via politisk betinget indflydelse på et offentlig og forbrugerejet selskab.

Og fremover er der nok god grund til at holde ekstra øje med, hvor pengene fra Verdo fosser hen og om liberalisterne fra Venstre får ansat flere i monopolforretningen Verdo.

 Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger

Fra en af de utallige demonstrationer mod skolelukningerne
Stop flugten fra folkeskolen

- På et år – fra sommeren 2015 til sommeren 2016 - er antallet af elever fra folkskolen i Randers som kommer ud med afgangseksamener, hvor man har fået mindre end 2 i dansk og matematik, steget fra 10


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009