Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


1. september 2017   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Dahir Hashi Warsame, 61 år

Dahir Hashi Warsame
At tale sit eget sprog er ikke en modsætning til integration – det er et spørgsmål om at kunne tale med sin familie

Arbejder i folkeskolen som underviser og støttelærer

For mig er det vigtigt, at vi beholder modersmålsundervisningen for unge i Randers.

Det er vigtigt, at vi som udlændinge får lov at beholde vores sprog og kultur, mens vi bliver integreret i det danske samfund.

At tale sit eget sprog er ikke en modsætning til integration – det er et spørgsmål om at kunne tale med sin familie.
Imens skal man selvfølgelig gøre alt, hvad man kan for at være en god samfundsborger og integrere sig i det danske samfund.

Jeg fortæller alle unge, jeg har kontakt til i skolen, om vigtigheden af, at de lærer dansk sprog og kultur, hvis de gerne vil have succes på arbejdsmarkedet.
Derfor er det danske sprog også stadig det vigtigste. Jeg mener bare, at det er en ret, at man kan også lærer sit eget sprog.
Der er blandt andet undersøgelser, der viser, at de unge, der mestrer deres eget sprog, ofte har lettere ved at lære nye sprog, så hvorfor stoppe modersmålsundervisningen?

Udover skoleområdet vil jeg også fokusere på, at vi holder lejepriserne nede i Randers, og at vi får flere billige lejligheder til kommunens svage borgere.Omann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009