Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


1. september 2017   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Olcay Turan, 38 år

Olcay Turan
Som repræsentant for Beboerlisten vil jeg arbejde for at rulle besparelserne tilbage og give flere hænder til børneområdet. Vi bliver nødt til at investere i vores børns fremtid, og give dem nøglen til et godt voksenliv

SOSU-hjælper i Område Nord og domsmand ved byretten i Randers

Jeg har boet i kommunen siden 1989, og har tidligere arbejdet indenfor industri og i en børnehave. Privat er jeg gift, og har to børn i skolealderen.

Mine mærkesager er:
• Skole- og børneområdet
• Social- og arbejdsmarkedsområdet
• Sundheds- og ældreområdet

Der har de seneste år været store besparelser på daginstitutionerne og folkeskolerne, hvilket har resulteret i dårlig arbejdsklima og sygefravær blandt personalet.

Som repræsentant for Beboerlisten vil jeg arbejde for at rulle besparelserne tilbage og give flere hænder til børneområdet. Vi bliver nødt til at investere i vores børns fremtid, og give dem nøglen til et godt voksenliv.

Vi bør fokusere på vores syge borgere, som desværre i dag parkeres på kontanthjælp og bliver straffet økonomisk. Vores svage borger skal ikke bare ses som et statistisk tal, men skal vurderes og behandles individuelt, og skal afklares hurtigere.

Virksomhedskonsulenterne skal ikke alene etablere virksomhedspraktik, men også hjælpe borgerne med at finde et ordinært ansættelsesforhold. Arbejdsgiverne skal ikke kunne misbruge borgere i virksomhedspraktik og løntilskud som hverken gratis eller billig arbejdskraft - og skifte dem ud med en ny efter ophør.
Der skal stilles krav til virksomhederne om, at de skal ansætte medarbejderne i ordinær ansættelse efter endt virksomhedspraktik eller løntilskud.

Jeg vil arbejde for at styrke vores ældre, handicap og psykiatri område. Andelen af ældre med behov for ældrepleje er stigende, og vi lever i gennemsnit længere end vi gjorde før. Det betyder, at der er flere, der har behov for behandling, pleje og omsorg end tidligere. Jeg vil derfor arbejde for, at rulle de seneste års besparelser på ældre, handicap og psykiatriområdet tilbage.

De ansatte i ældre, handicap og psykiatri området arbejder under stort tidspres, hvorfor der er behov for flere varme hænder, der kan yde den pleje og omsorg for vores ældre og handicappede borgere i Randers Kommune, som der er behov for.

Vi skal altid huske, at det er mennesker vi har med at gøre, og ikke mekaniske maskiner, der kan gøres op i tal og statistikker. Det er derfor ikke i orden, at vi laver besparelser og forringelser af den pleje og omsorg, som vi yder overfor vores ældre og handicappede borgere.

Det er vores pligt, at være der for de ensomme ældre, handicappede og psykisk sårbare borgere, som vi har i kommunen.

www.facebook.com/OlcaysValgkampOmann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009