Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


1. september 2017   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Martin Laursen, 40 år

Martin Laursen
Hvis jeg bliver valgt til byrådet vil jeg prioritere alle områder, der berører børn, unge og ældre. Det er dem, der skal have mest udbytte af velfærdssamfundet. Og det er dem, der står til at miste mest, når velfærden bliver beskåret

Jurastuderende ved Aarhus Universitet og sagsbehandler i Randers Lejerforening.

Jeg har et rødt hjerte, og stiller for anden gang op for Beboerlisten, fordi, jeg synes, vi lever op til målet om at beskytte samfundets svageste.

I Beboerlisten vil vi aldrig stemme for forringelser af den bløde velfærd til fordel for storstilede prestigeprojekter. Det, synes jeg, er sund fornuft.

Hvis jeg bliver valgt til byrådet vil jeg prioritere alle områder, der berører børn, unge og ældre. Det er dem, der skal have mest udbytte af velfærdssamfundet. Og det er dem, der står til at miste mest, når velfærden bliver beskåret.

Regneark fortæller langt fra hele sandheden. Derfor skal vi i Randers Kommune bestræbe os på ikke kun at skære der, hvor udgifterne er størst, fordi vi træffer at ødelægge systemet.

Som repræsentant for Beboerlisten vil jeg kæmpe for gennemsigtighed.
Vi har set eksempler på kommunaldirektører, som har modarbejdet det siddende mindretal i byrådet, og flere af dem sidder nu ikke længere på deres poster, fordi blandt andet Beboerlisten har ydet modstand.
Her tænker jeg selvfølgelig på sagen om skolelukningerne, som endnu ikke er afsluttet, hvor både siddende byrådsmedlemmer og embedsværket aktivt forsøgte at tilbageholde vigtige oplysninger fra det byrådets mindretal og kommunens borgere.

Embedsværket skal, hvor ideologisk det end kan lyde, arbejde for kommunen og ikke bare for det siddende flertal.
Og hvis de derimod hjælper med at dække over ulovlighederne, så ser jeg ingen anden mulighed end at de fratræder deres position.

I Beboerlisten arbejder vi aktivt for at have en apolitisk embedsstand, og det vil vi blive ved med.Omann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009