Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


1. september 2017   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Mikkel Kristensen, 30 år

Mikkel Kristensen
Det handler blandt andet om at få gjort byen mere attraktiv overfor nye børnefamilier, fordi de familier, der bor i Aarhus, kunne få markant mere ud af at bo i Randers

Arbejder som lagerkoordinater for JK Office i Aarhus

Nogle gange glemmer vi, hvor flotte steder vi har i vores egen kommuner, og kører resten af landet rundt for at kigge på seværdigheder.

Jeg opstiller primært for at understrege, at Beboerlisten ikke bare er et ’gammelmandsparti’ af gnavne gamle mænd.
Det er en liste, som favner bredt og ikke bare varetager nogle få (ældre) generationers interesser, men også varetager de unge generationers.

Det handler blandt andet om at få gjort byen mere attraktiv overfor nye børnefamilier, fordi de familier, der bor i Aarhus, kunne få markant mere ud af at bo i Randers.

Men med alt den polemik og de besparelser, der er på området, så får vi bare et dårligt ry ude i vores nabokommuner. Så folk kigger ikke rigtig mod Randers, og det, synes jeg, er synd, for vi har meget at tilbyde.
Her mener jeg, at man skal først og fremmest må kigge på normeringerne i børnehaver og vuggestuerne, og se på, hvordan vi kan gøre både servicen og kommunikationen til nye forældre og tilflyttere bedre.
Eksempelvis blev der brugt en masse penge på Hospitalsgade, som jeg føler kunne være brugt bedre på at forbedre skoler, børnehaver eller legepladserne ude i byens parker.

Generelt skal vi nedprioritere prestigeprojekterne og prioritere kernevelfærden i de kommunale ydelser og services.
Hvis jeg bliver valgt ind, så vil jeg gerne fokusere på at få skabt et bredt samarbejde over midten - og måske lade personsagerne gå lidt i baggrunden.

Vi skal huske på, at det er politik, og at det ikke skal blive personligt – det kommer der ingen resultater ud af.Omann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009