Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


1. september 2017   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Nicholine Erdman Andersen, 25 år

Nicholine Erdman Andersen
Nedskæringer på skoler, daginstitutioner og ældreområdet har nået et uanstændigt niveau.

Cand.jur. fra Aalborg Universitet i 2015.
Advokatfuldmægtig, bestyrelsesmedlem i Randers Lejerforening, lægdommer i boligret.

Jeg vil arbejde for, at det fortsat skal være attraktivt at bo og arbejde i Randers.
Derfor er det vigtigt, at vi får valgt et byråd, der vil bevare Randers som en såkaldt ”reguleret kommune”.
Det betyder, at vi skal fastholde reglerne om omkostningsbestemt husleje i kommunen, som et grundlæggende instrument til at holde huslejeniveauet i kort snor.

På boligområdet synes jeg, at Randers stadig skal være et billigt alternativ til Århus. F.eks. kender jeg flere unge i min omgangskreds, der studerer i Århus og bor i Randers. Her får de virkelig noget for pengene! Helt konkret kan de få en lejlighed i Randers til den samme husleje, som de skal betale for et værelse i Århus. Det betyder meget for en studerende på SU.

Det har ikke været særligt kønt at følge byrådsflertallets behandling af den nye skolereform i sidste byrådsperiode.
Det kan jo ikke passe, at et flertal vil udelukke både offentligheden og et kritisk mindretal fra så vigtig en beslutningsproces ved at mørkelægge alt.
Vi står med et demokratisk problem i byrådet, og det skal der ryddes op i. 

Nedskæringer på skoler, daginstitutioner og ældreområdet har nået et uanstændigt niveau.
Jeg savner solidaritet, og jeg synes, vi skal tage hånd om den forældregeneration, der har taget hånd om os, lige som vi skal tage hånd om de fremtidige generationer, så de bliver bedre rustet til at klare morgendagens udfordringer. 
Det er nødvendigt, at vi får stoppet alle de nedskæringer. 
Jeg mener, at vi skal tilføre områderne de ressourcer, der er behov for, så vi også i fremtiden kan kalde os en ”velfærdskommune”.

Jeg er fortaler for at bevare og udvikle byens grønne områder.
Alle mennesker skal have mulighed for at komme ud og nyde naturen på lige vilkår.
Jeg vil gerne fremhæve Doktorparken som et eksempel på, hvordan en renovering af legeplads og fuglebure kan gøre et område mere attraktivt. Klatreparken i Fladbro er også et godt initiativ.
Jeg vil hellere prioritere de grønne områder frem for den nye Hal 4, som jeg anser for at være et prestigeprojekt.

Det bekymrer mig, at den indre by dør ud, når forretningerne lukker. Typisk sker det ved 17 tiden på hverdage og omkring kl. 15 i weekenderne.
Det er fint nok, at vi henlægger kulturelle arrangementer på Værket, Underværket og lignende steder, men vi bør også have fokus på den indre by.
Vi skal være bedre til at inddrage den del af byen i kulturlivet ved også at placere vores arrangementer der, og forsøge at skabe mere liv i den del af byen.Omann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009