Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


26. august 2015   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Usikker skolevej

Så er der allerede sket den første ulykke på de nye lange og farlige skoleveje

 
Til borgmesteren og kommunaldirektøren med kopi til direktionen og byrådet
 
I det der henvises til tidligere af undertegnede fremsendt sag om usikre skoleveje i Randers Kommune, bedes nærværende henvendelse fra Heidi Estrup Rasmussen, Mariagervej 87
 
8920 Randers NV taget med i borgmesterens kommentar og forslag til løsninger på byrådsmødet mandag d. 31.8.2015, hvor bl.a. trafikproblemerne i forbindelse med byrådsflertallets beslutning om omfattende skolestrukturændringer i Randers Kommune skal drøftes.

Sikker skolevej:

Hej Bjarne
Jeg skriver til dig, da jeg ønsker der skal mere fokus på sikker skolevej efter den nye skolestruktur er trådt i kraft her fra august.
Jeg er mor til 3 børn, der henholdsvis er kommet på Hobrovejens skole og Vestervang, da vores skole i nærområdet Nyvangsskolen måtte lukke.
Jeg har den første uge taget fri, da jeg ville være sikker på, at mine børn var sikre i trafikken - Meeen det er de IKKE.
 
1.problem er, at det slet ik er muligt at komme til skole i tidsrummet 7.20-7.55, da Rådmandsboulevarden er helt proppet, pga trafik til henholdsvis Handelsskolen, Statskolen, Tradium og forældre til elever på Hobrovejens skole og institutionerne Mini Max og Randers Børne Asyl.
 
2.problem er, at der er vejarbejde på Hobrovejen og derved leder trafikken ad Rådmands boulevard.
 
3.problem vejarbejde på Nyvangsvej ved fortovet, og børnene derved er nødsaget til at komme ud på kørebanen.
 
4.problem er skolens skolepatrulje virker meget usikre, da der er vrede bilister, pga forsinkelse i trafikken, da der nu er flere elever der skal til og fra skole. Elever der er yngre, da det jo nu er 0-6 klasse og de derved flere har forældre der følger dem, fordi de er usikre på trafiksikkerheden.
 
Uheldet kom så mandag i uge 34, allerede 1 uge efter skolestart.
Min datter kommer cyklende i skole. Pga vejarbejde i højre side på fortovet på Nyvangsvej som er et stykke ud på kørebanen. Vælger hun at hoppe af cyklen, da de kommer til statsskolen og trækker omkring vejarbejdet, da der er en chikane i modsatte side.
En bil vælger at fejlbedømme og køre omkring chikane alligevel, til trods for, at 2 piger er på vej udenom.
Bilen kører over begge pigers ene fod, derefter vælger bilen bare at fortsætte hurtigt ud i den lille hul i trafikken på Rådmandsboulevard.
Begge piger har voldsomme smerter i foden og har her 2 dage efter ulykken fortsat smerter. Jeg har i dag taget lægekontakt, så vi kan få taget et røntgen af foden, da min datters fod fortsat er hævet. Den anden piges fod er tilset og heldigvis uden brud.
 
Jeg synes det er meget utrygt nu, at sende mine børn alene i skole.
Pigerne er 11 år og har hele tiden kunne færdes til og fra skole på Nyvangsskolen, de cykler selv til og fra sport i Helsted. Så det er jo ikke fordi de ikke kan færdes i trafikken.
Der skal bare mere obs på den trafik til og fra byens skoler.
En anden løsning, så Hobrovejens skoles elever kan føle sig sikre, når de skal over Rådmands boulevard.
Det er jo trafiksikkerheden til alle byens skoler, der er brug for der ses på.
Vestervang hvor min store datter går, da der nu er 4 skoler der er slået sammen.
Ja alle byens skoler skulle der nok lige ses på trafik sikkerheden, så vi som forældre kan med ro i sindet sende vores børn afsted.
 


Mvh
Heidi Estrup Rasmussen
Mariagervej

 

 Omann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009