Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


5. august 2015   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Økonomien i Tirstrups Lufthavn styrtdykker

Med passagerantallet i frit fald spørger Beboerlisten: - Hvornår lukkes Tirstrup Lufthavn?

Beboerlisten anmoder i henhold til kommunestyrelseslovens § 11 om, at en sag vedrørende Tirstrup Lufthavns faldende passagertal og dermed lukning sættes på byrådets dagsorden mandag d. 31.8.2015.  
 
Borgmesteren bedes redegøre for, hvorfor det ikke straks besluttes at lukke Tirstrup Lufthavn i lyset af det stadig faldende passagertal jf. nedenhængte artikel fra BT d. 4.8.2015.
 
I den forbindelse bedes det oplyst, hvad det forventede underskud er i 2015 og 2016 for Tirstrup Lufthavn.
 

Lufthavnen har røde tal på bundlinjen
 
Ryanair har nedlagt en stribe ruter fra Aarhus Lufthavn. Det rammer den i forvejen hårdt ramte lufthavn, der mistede 12.500 passagerer i juli i forhold til samme måned sidste år.
 
Passagertallene for juli måned sender Aarhus Lufthavn alt andet end op i skyerne. De er tung læsning med en tilbagegang på 12.500 rejsende i juli måned i forhold til tallene for 2015.
 
Sådan lyder passagertallene på Aarhus Lufthavns hjemmeside.
 
Rutetrafikken udenrigs har mistet 10.000 passagerer. Chartertrafikken er også i nedgang.

Direktør i Aarhus Lufthavn, Peter Høgsberg, siger til TV 2 Østjylland, at nedgangen skyldes, at nedlæggelsen af en række populære sommerruter:
 
Ryanair flyver fortsat fra Aarhus Lufthavn. Det sker på den faste rute til Stansted ved London
 
 Omann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009