Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


11. juni 2015   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Hvad skal vi med DF??

Hvæserbrev af Michael Povlsen, Specialskolelærer og byrådskandidat for Beboerlisten (L)

I et åbent demokrati skal der være plads til alle.

Mine forventninger til dem, der stiller op til det offentlige valg er, at man skal være i stand til at kunne redegøre for sine standpunkter. Her kommer dette indlægs overskrift i spil.

På det nyligt afholdte byrådsmøde var Frank Nørgaard en af mange talere. Heldigvis afsløre manden sit og DF's format. På et spørgsmål til et af kernepunkterne i det "nye" byråds målsætning om dansk madkultur for daginstitutionerne i Randers,  magtede hr, Frank Nørgaard ikke at svare på, hvad DF forstår ved dansk madkultur.

Først måtte jeg grine, for jeg fandt det utrolig komisk. Men derefter blev jeg ærlig talt meget bekymret for Randers Kommunes fremtid. Tænk sig, der sidder en politikker i byrådet, der ikke kan redegøre for den målsætning, vedkommende har været med til at udforme. Ak ak ak hvad skal det ikke ende med de næste to år i Randers??

Det jeg fik ud af Frank Nørgaards ubehjælpelige forklaring var, at meningen med målsætningen er, at forældrene selv skal have love til at bestemme, hvad deres børn skal spise i daginstitutionerne. Ja ok, men har det ikke altid været sådan? Det jeg kunne have DF og Frank Nørgaard mistænkt for er, at bare forældrene selv vælger svinekød er det ok.  

Medbestemmelse og ytringsfrihed frihed er ok for DF og Frank Nørgaard, bare man mener det samme som dem. Det fik en lokal sognepræst at føle sidste efterår, da skoledebatten var på sit højeste.
Jeg håber,  de næste to år går hurtigt, så vi kan få det uduelige byrådsflertal skiftet ud!Omann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009