Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


27. marts 2015   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Hr. Arne Erikslevs usmagelige opfattelse af demokrati!

læserbrev af Michael Povlsen Byrådskandidat fra Beboerlisten

Modstandskampen i Danmark under anden verdenskrig var en kamp for demokrati, ytringsfrihed og åbenhed. Det fejres hvert år d.4 maj i Havndal, hvor en af modstandskampens nøglepersoner hr. Flemming Juncher levede en stor del af sit liv på godset Overgaard.

Jeg forstår godt, Asger Brorsen finder det upassende, at en politiker fra byrådet i Randers repræsenterende partiet Venstre skal hylde de ovennævnte principper.

Skolelukningsprocessen bliver af hr.Arne Erikslev betegnet som en demokratisk flertalsbeslutning. Jeg vil give venstrefolkene ret i, at beslutningen om at lukke 5 folkeskoler i Randerskommune var en flertalsbeslutning, men at kalde den demokratisk strider imod min opfattelse af, hvordan vores demokrati bør håndteres.

En politiker, der uden at blinke finder det rimeligt at hemmeligholde dagsordener, referater og beregningsgrundlaget fra forhandlingerne om skolestrukturen for befolkningen og oppositionen i Randers Byråd, er ikke værdig til at hylde frihedskæmperne fra anden verdenskrig. En politiker fra et parti (venstre), som ville lukke munden på en lokal sognepræst i den heftige debat, der udspillede sig sidste efterår, er ikke værdig til at hylde kampen for ytringsfrihed, som frihedskæmperne satte livet på spil for under anden verdenskrig.

Jeg kan love dem hr.Arne Erikslev, at vi er mange, der ikke glemmer det svineri, der foregik under skolelukningsprocessen.

Vi er mange, der stadig vil kæmpe mod de politikere fra Venstre, Socialdemokraterne og Dansk Folkepolitik, som "voldtog" demokratiet og vedtog en historisk massakre mod folkeskolen i Randers Kommune.

Michael Povlsen Byrådskandidat fra BeboerlistenOmann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009