Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


15. januar 2015   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Det var de andre, der begyndte!

Hvæserbrev af Michael Povlsen Byrådskandidat for Beboerlisten

Jeg har ofte som gårdvagt i skolen mødt bemærkningen:"det var de andre,der begyndte". Det mindes jeg, når jeg hører "de ansvarlige politikere" klynke over tonen på de socialemedier, når meningsudvekslingerne om forliget om skolestrukturen føg fra fløj til fløj.

Jeg tager på det kraftigste afstand fra den chikane af familiemedlemmer, som nogle skulle have opfordret til. Men jeg kan da godt forstå folks bekymring for Verdo med borgmesteren bestyrelsesformand, når Claus O. Jensen som forhandlingsleder styrede processen, som han gjorde. En proces hvor urigtige oplysninger om vedligehold, kvadratmeter, elevtalsprognoser mm. flittigt blev brugt. For slet ikke at tale om timingen.

Offentliggørelsen af forliget blev behændigt lagt til efter sommerferien 2014, så forældre med tanker friskoler ikke kunne nå at søge bevillinger til 2015.

Det har ikke været kønt. Henning Jensen Nyhuus bagatellisere misinformationen af borgerne og statsforvaltningen. Nogle kalder misinformationen for løgn, men vores tidligere borgmester kan ikke se det forkerte i at bruge en usandhed eller to. Det er for mig et fedt om det er en usandhed eller en løgn. Og sådan tror jeg de fleste almindelige mennesker har det.

De to lejrer har ikke meget at lade hinanden høre, når talen falder på den tone debatten er forgået i. Hr. Frank Nørgaard var i sit ordfører indlæg på byrådsmødet noget pikeret over, at jeg diskret havde påtalt hans påklædning til pressemødet, hvor skoleforliget blev præsenteret.

Han undlod at fortælle om sin egen henvendelse til sognepræst Bodil Hindsholm. Her bad han på det groveste hende om at holde sig udenfor debatten. Det samme ærinde var hr. Arne Erikslev Venstres lokalformand ude i. Hykleri af den værste skuffe, når DF og Venstre fører sig frem som ytringsfrihedens vogtere.

Skolelukninger berøre familierne med skolesøgende børn meget og med god grund. Når tonen åbenbart for nogen udviklede sig til at blive hård, tror jeg det skyldes at ja-sigerne har været rigtig dårlige til at forklare nødvendigheden i at lukke skoler. Det er skidt for demokratiet, når usandheder og ufine "tricks" bliver brugt, for at få sin politik igennem.

Til gengæld er jeg meget imponeret over, som forældre og andre borgere har engageret sig i forløbet. Det lover godt for demokratiet i Randers.
 
Michael Povlsen
Byrådskandidat for BeboerlistenOmann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009