Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


30. december 2014   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Hvad kan DF i Randers?

Læserbrev af Michael Povlsen Byrådskandidat for Beboerlisten

Min påstand er, at DF i Randers er reduceret til stemmekvæg i Venstres og Socialdekraternes massakre på skolevæsenet i vores kommune.

Jeg har ikke hørt medlemmerne fra DF's byrådsgruppe Frank Nørgaard, Susanne Nielsen eller Morten Grosbøl være i stand til at argumentere for, hvorfor det var nødvendigt at fravige partiets program, som flot proklamerer, at DF ikke vil arbejde for skolelukninger.

For mig var det også tydeligt, at det var nyt for hr. Frank Nørgaard at være med, der hvor beslutningerne tages. Til pressemødet om skoleforliget sad Borgmesteren hr. Claus O. Jensen, og ex. Borgmester hr. Henning Jensen Nyhuus pæne i tøjet (jakkesæt og slips). Hvad gjorde hr. Frank Nørgaard? Ja han var mødt op i en kortærmede skjorte. For mig et tydeligt bevis på, at han ikke havde forstået alvoren i, hvad der var ved at ske.

Der er mange, der i debatten om skoleforliget, har forsøgt at få DF og ikke mindst hr. Frank Nørgaard i tale for at høre, hvilke fordele og ulemper, De ser i den fremtidige skolestruktur i Randers.
Hver gang nogen spørger, får De som regel ingen svar. Jeg har set en enkel reaktion, som naturligvis ikke var noget konkret om DF's politik, men et pauvert læserbrev om tonen i debatten og de venstreorienteredes aggressive reaktioner på det skandaløse forhandlingsforløb.

Jeg er oprigtigt bange for, at de tre Byrådskandidater ikke aner, hvilke beregninger, svinestreger, visioner mm., der ligger til grund for forliget.

Hvis det var tilfældet, ville det jo være let som ingenting, for hr.FrankNørgaard og de to andre stemmekvæg fra DF, at redegøre for de "fantastiske" ideer, der venter folkeskolen i Randers. Hvorfor det er vigtigt med med trygge indskolingsmiljøer og fagligt stærke udskolingsmiljøer og hvordan det implementeres i det ugennemskuelige forslag, som DF lægger stemmer til.

Mine værste bekymringer om, at ovenstående er rigtigt, bekræftes i hr. Frank Nørgaards angreb på sognepræst Bodil Hindsholm, der har ytret sin bekymring for Gjerlevs fremtid, hvis skolen lukker. Her afsløres det tydeligt, at DF's holdning til ytringsfrihed er hyklerisk. Man må kun udtale sig, hvis man har samme holdning som DF.

Til sidst vil jeg bede hr. Frank Nørgaard be-eller afkræfte det ondsindede rygte, der verserer. Er det virkelig rigtigt, at det eneste krav DF havde i forhandlingerne var, at Asferg Skole skulle bevares?
Til den undrende læser skal det oplyses, at hr. Frank Nørgaard bor i dette skoledistrikt.
 
Michael Povlsen
Byrådskandidat for BeboerlistenOmann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009