Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


29. november 2014   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Hvor er pengene hr. Erikslev ?

Læserbrev fra Michael Povlsen – Specialskolelærer og Byrådskandidat for Beboerlisten

Det er trættende kontant at læse de samme uddokumenterede påstande igen og igen fra skolelukningsbanditterne og i sær fra Venstres lokalformand hr. Arne Erikslev.

For et par dage siden kunne man i flere af de lokale medier læse endnu et et indlæg fra ovennævnte, der bebrejdede modstanderne af det makværk af et forlig om skolestrukturen intet alternativ til struktur har og ikke besidder en økonomisk plan for skolevæsenet. 
- Det er usandt!

Beboerlisten har i byrådet fremsat og fået vedtaget, at skoleafdelingen skal undersøge mulighederne for indføre Børnebyer i alle kommunens skoledistrikter.

Ideen med Børnebyerne er at skabesammenhæng mellem institutionerne, som børnene bruger gennem et helt barne-/ungdomsliv ( dagpleje, vuggestue, børnehave, sfo, skole og de de forskellige klubtilbud).

Se de det giver mening hr. Erikslev. For forskningen viser at det er sammenhæng og mulighed for at danne nære relationer, der har betydning for børnenes trivsel og læring. Og det er jo netop mistrivsel og dårlig læring, der koster kassen og giver dårlige børneliv, hvilket vi ikke kan være bekendt.

Med pasningsgaranti i skoledistriktet vil det være naturligt for de fleste forældre at vælge det kommunale tilbud til deres børn.
Det er jo ikke ligefrem det, forliget om skolestrukturen i Randers kommune lægger op til. 

Jeg skal ikke trætte med økonomiske beregninger, men blot konstatere at der er beskæmmende for den saglige debat, at tal som 400 mill. kr. til renovering og 36 mill. i provenu figurere, da der ingen saglig dokumentation ligger til grund for dem.

Så jeg vil slutte dette indlæg med at spørge hr. Arne Erikslev: hvor er trygheden? - Hvor er nærheden? Hvor er tilliden? Hvor er forskningen??

Michael Povlsen – Specialskolelærer og Byrådskandidat for BeboerlistenOmann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009