Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


20. november 2014   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Fortsæt kampen for folkeskolerne!

Der er ikke vedtaget noget endnu - så skolestruktur-forslaget kan stadigvæk stoppes, lyder meldingen fra Beboerlisten

"Noget svineri"
 
Sådan lyder meldingen, fra den ellers så tilbageholdene Bjarne Overmark fra Beboerlisten.
 
Han er ikke videre imponeret over udmeldingen fra Venstre, Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti, der i dag erklærede at skolestukturen i det store hele vil blive gennemført -på trods af måneder af protester og et bjerg af læserbreve og høringssvar fra bekymrede borgere i Randers Kommune.
 
Tre skoler beholder deres overbygning. Det drejer sig om Munkholmsskolen, Korshøjskolen og Fårup Skole. Resten af skolestrukturforslaget står ved magt, inklusiv lukning af Vorup Skole, Hadsundvejens Skole, Gjerlev-Enslev Skole, Rytterskolen og Nyvangsskolen.
 
- Men det er vigtigt at huske på at der endnu ikke er vedtaget noget - så egenligt er der jo ikke noget nyt i den stædige udmelding der kom i dag. Alt er ved det gamle.
 
- Desuden er det her jo noget som parti-bosserne i de tre partier er blevet enige om. Men er der nu også helhjertet opbakning i deres bagland? Det tror jeg jeg ikke.
 
Tilgengæld er Bjarne Overmark ikke i tvivl om hvorvidt kampen for at redde folkeskolerne i kommunen, skal fortsætte eller ej.
 
- Ja det skal den selvfølgelig! Både frem til januar og i tiden efter.
 
- Indtil klasseværelserne står tomme kan alt jo ske.
 
Næste demonitratration er den 8. december på Rådhustorvet i Randers. 

- Læs mere her. 
 
 Omann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009