Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


7. oktober 2014   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Så trak SF også støtten

Embedsmænd kræves fyret og SF fortager faneflugt i sagen om den nye skolestruktur

Et lækket dokument viser at der er blevet holdt hemmelige møder, mellem udvalgte byrådspolitikere og en kommunal chef, i sagen om de planlagte skolelukninger i Randers.
 
Det er ellers blevet hårdnakket afvist af Randers Kommune, men nu indrømmer kommunaldirektør Hans Nikolaisen at det alligevel er sket.
 
Beboerlisten og Vefærdslisten er rasende, både over hemmelghedskræmmeriet og de efterfølgende løgnehistorier.
 
De mener at der bør rulle hoveder i sagen og kræver nu embedsmændene suspenderet, indtil der er gennemført en personalejuridisk undersøgelse.
 
- Det var jo de samme mennesker, som stod for hele kontakten med Statsforvaltningen. Derfor må de væk, så der kan komme personer til, som handler ansvarligt,” siger Kim Kristensen byrådsmedlem for Beboerlisten.
 
- Det fremgår jo helt tydeligt af meddelelsen fra kommunaldirektør Hans Nikolaisen, at de har fejlinformeret. Ikke bare os, men også statsforvaltningen, hvilket er direkte kriminelt. 
 
Han kræver nu suspendering af kommunaldirektør Hans Nikolaisen, direktør for børn skole og kultur Lars Keld Hansen samt skolechef Torben Bugge.
 
I sidste uge trak de konservative støtten til skolestrukturændringen, og mandag blev det SFs tur:
 
- De nye oplysninger, der er kommet frem er chokerende!
 
- Det er tydeligt, at der ikke har været åbenhed omkring processen. Både forvaltningen og Socialdemokraterne ha været klar over, at der i det svar, der er sendt til Statsforvaltningen, var forkerte oplysninger. Det fremgår ikke af svaret til Statsforvaltningen, at der er blevet forevist materiale for den socialdemokratiske gruppe, siger Charlotte Broman Mølbæk, byrådsmedlem for SF i Randers.
 
Kun Venstre, Socialdemokratiet og DF støtter nu forslaget.
 
Et forslag der vil lukke fem folkeskoler i og uden for Randers, og fjerne over og underbygningen på en lang række andre skoler. Resultatet vil være en by med lang skolevej, store skoler og en høj klassekvotient.
 
SFs udmelding bliver derfor mødt med tilfredshed i både Velfærdslisten og Beboerlisten, og ikke mindst hos de mange aktisvister der kæmper mod den planlagte skolestuktur i Randers Kommune.
 
De har planlagt en haloween aktion mod torsdagens byrådsmøde og den 17, oktober er der endnu engang indkaldt til demonstration på Rådhustorvet.
 
Læs mere på:  www.nejtilskolelukninger.dk
 
 
 
 
 Omann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009