Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


13. august 2014   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Hemlighedskræmmeri om skolelukninger

TAGS: skolelukninger
Bjarne Overmark nægtet aktindsigt i udkastet vedrørende lukning af skoler

Til børn og skoledirektør Lars Keld Hansen med kopi til byrådet, direktionen og pressen
 
Dette blot for at bekræfte, at jeg på vores møde d.d. kl. 15.00 – afholdt som sædvanligt med henblik på udfærdigelse af/forberedelse af dagsordenen til mødet d. 19.8.2014 i børn og skoleudvalget – af dig blev oplyst følgende:
 
- At jeg ikke (trods min anmodning herom) d.d. kunne få indsigt i hverken teksten/udkast til tekst til det dagsordenspunkt vedrørende lukning af skoler, som du vil sætte på dagsordenen vedrørende skolelukninger m.v. på børn og skoleudvalgets møde d. 19.8.2014 og som børn og skole forvaltningen har udarbejdet på baggrund af 26 byrådsmedlemmers private møder om samme emne. For en god ordens skyld bemærkes at jeg har anmodet om et skriftligt afslag på min anmodning om aktindsigt.
 
- At jeg i øvrigt ikke i dag kunne få aktindsigt i det materiale, som forvaltningen har udarbejdet vedrørende forslaget til skolelukninger. For en god ordens skyld bemærkes at jeg har anmodet om et skriftligt afslag på min anmodning om aktindsigt.
 
-  At det er dig personligt, som har besluttet at skolelukningsmaterialet er hemmeligt – også for mig – indtil onsdag d. 13.8.2014 kl. 12.00, hvor jeg på linie med resten af befolkningen er velkommen til at gøre mig bekendt med materialet.
 
 
 
Venlig hilsen
 
Bjarne Overmark, fmd. Børn og Skoleudvalget, Randers KommuneOmann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009