Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


24. juli 2014   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Kridt-terror fortsætter i Randers

Borgmesterens løfter pegefingeren - men får nu i et læserblev en strakt langefinger sendt retur

Af Helle Nielsen
 
Angående artiklen i RANDERSiDAG ”Borgmesteren opfordrer til at lægge kridtet”: Det er utroligt arrogant af fungerende borgmester hr. Mogens Nyholm at komme anstigende med sin løftede pegefinger og sige ”fy fy skamme I må ikke tegne på kommunens fliser.”
 
Kridtbanditterne, som har taget ansvar for denne udåd, er en flok borgere, som modigt tør stå frem med deres stille protest og vise deres støtte til en syg og handicappet medborger. Det er ikke en flok ulydige skolebørn, som er ude for at hoppe i hinkerude, men som uheldigvis har overset, hvor man ikke må tegne.
 
Det er ikke hensynsfuldt overfor turister og øvrige indbyggere i Randers, at man ”sviner” gader og stræder til med kridtstreger. Men hvis et par farverige kridtstreger skulle kunne skræmme turister væk, så skal der godt nok ikke meget til. Hvad så med alt det affald, som ligger og flyder rundt omkring, det er da langt mere skræmmende.
 
At folk protesterer over urimelige forhold, det er vel kun et sundhedstegn. Men desværre også et tegn på, at demokratiet ikke fungerer optimalt. Når folk ikke føler sig hørt ved almindelig dialog, så er de naturligvis nødt til at udtrykke sig på anden vis. Og det er åbenbart det, der er sket her.
 
Så kære politikere: Lyt og tag ansvar. Men lad for Guds skyld være med at behandle borgerne som små ulydige børn, der venligt men bestemt bør irettesættes, når de i samfundets øjne gør noget upassende. 

 

Helle Nielsen, - medlem af bestyrelsen i Enhedslisten Randers, og byrådskandidat for Beboerlisten

 

 Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger

Fra en af de utallige demonstrationer mod skolelukningerne
Stop flugten fra folkeskolen

- På et år – fra sommeren 2015 til sommeren 2016 - er antallet af elever fra folkskolen i Randers som kommer ud med afgangseksamener, hvor man har fået mindre end 2 i dansk og matematik, steget fra 10


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009