Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


30. maj 2014   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Fokus på fogedretten

Ingen i Randers bør forlade sin bolig som følge af kontanthjælpsreformen, mener Beboerlisten der vil have byrådet på banen.

Mærkeligt, at forvaltningen i Randers Kommune ikke fandt anledning til at redegøre for Randers Kommunes mangelfulde indsats ved borgeres udsættelse af deres bolig, da Kim Kristensen, Beboerlisten, til byrådsmødet mandag d. 20.12014 stillede følgende beslutningsforslag, som flertallet rutinemæssigt og uden nærmere undersøgelse nedstemte:
 
”Kommunalbestyrelsen pålægger direktionen at udarbejde en handleplan, så ingen borger i Randers kommune må forlade sin bolig som følge af kontanthjælpsreformen.”
 
Dernæst er det mærkeligt at læse social- og arbejdsmarkedsdirektør Steinar Eggen Kristensens svar af 21.5.2014 til Ankestyrelsen, i det det overhovedet ikke fremgår, hvordan Randers Kommune forholder sig til de ca 8.000 lejere, der bor i privat udlejningsbyggeri – og hvor jeg selv helt konkret var involveret i en sag i efteråret 2013, hvor en familie med flere børn med 10 minutters varsel blev sat på gaden, uden at Randers Kommune var tilstede med et beredskab.r intet
 
Ligesom der intet er anført om beredskabet i forhold til de tilfælde, hvor fogedretten udsætter beboere fra ejerboliger.
 
Beboerlisten anmoder derfor borgmesteren/kommunaldirektøren om at sætte en sag på dagsordenen til byrådsmødet mandag d. 16.6.2014 jf. Kommunestyrelseslovens § 11:
 
”Borgmesteren bedes give en redegørelse for Randers Kommunes hidtidige og fremtidige praksis i relation borgere, der via fogedretten udsættes fra deres bolig”

Venlig hilsen
 
Bjarne OvermarkOmann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009