Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


11. april 2014   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Golfere må selv stille garanti

De mest velhavende må selv kautionere for lån mener Bjarne Overmark

Står det til Beboerlisten, må golfspillerne i Randers Fjords Golfklub selv rejse pengene til at  kautionere for de lån, klubben har optaget.

Økonomiudvalget skal på sit næste møde tage stilling til fortsat kommunal kautionering for lån,  som golfklubben har optaget.
Beboerlistens medlem af økonomiudvalget vil stemme imod en fortsat kautionering på 10 år, som  indstillingen fra forvaltningen lægger op til.

-Golfspillerne tilhører den mere velaflagte del af befolkningen, og vi kan ikke forstå, hvorfor de ikke selv kautionerer for lånene. Der er især tale om voksne medlemmer i golfklubben, og de begrænsede midler, kommunen har til rådighed, vil vi først og fremmest bruge på børn og unge,  lyder der fra Bjarne Overmark.

Randers Kommunes kautionsforpligtelser over for Randes Fjords Golfklub beløber sig til 1,5 mio. kroner.

 

Besøg Bjarne Overmarks Facebook side her

 Omann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009