Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


3. april 2014   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Svar til Mette Frederiksen

Beskæftigelsesministerens blogindlag i Politikken provokerer Helle Nielsen, fra Beboerlisten og Landsforeningens Lediges Vilkår.

Magen til "øregejl" (ja undskyld mit sprogbrug) har jeg dog sjældent været ude for. Dette er endnu en forkrampet løsningsmodel fra en socialdemokratisk beskæftigelses-minister, som forsøger at vende en beskæftigelsessituation, hvor ca. 220.000 mennesker står uden for arbejdsmarkedet. Hvis vi altså medtager de arbejdsmarkedsparate kontanthjælpsmodtagere.

Hun får endnu en gang formået at lægge et tyngende ansvar på de lediges skuldre. De skal have mere uddannelse, de skal opkvalificeres, de skal stå til rådighed. De skal gud hjælpe mig også arbejde for deres ydelse. Dvs. de skal ud i underbetalte støttede jobs, hvor de kan gå som slaver kun til gavn for arbejdsgiverne.

Tænker konen mon, at de er ikke en overenskomstmæssig løn værd? Ja pligt og ret, og du skal nyde før du kan yde, eller også er det omvendt!
Hvornår finder regeringen ud af, at arbejdsløsheden ikke er de arbejdsløses problem men regeringens og arbejdsgivernes. Se dog for søren at få skabt de arbejdspladser.

Til arbejdsgiverne: Invester nogle af alle de mange milliarder I har opsparet gennem krisen i nye arbejdspladser. Til de kommunale arbejdsgivere: Sørg for anstændige forhold for brugere og ansatte i vores daginstitutioner, ældreplejen m.m., der er sparet alt for meget. På godt dansk: Ansæt flere pædagoger, sundhedspersonale, lærere m.m.

Til Mette Frederiksen: Du må gerne skyde skylden på de borgerlige, men tag dog i det mindste også selv et ansvar for, at arbejdsløsheden stadig er høj!

Helle Nielsen, Beboerlisten og Landsforeningen Lediges vilkår

 

Læs Mette Frederiksens indlæg herOmann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009