Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


26. november 2013   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Komiske Kortbek

For vi almindelige danskere er det dybt forkasteligt, når en politikker forsøger at fremstå som moralens vogter

Jeg undres, når Venstrefolk som hr. Hans Kortbek stadig forsøger at glorificere partiets leder hr. Lars Løkke Rasmussens gøren og laden.
 
For vi almindelige danskere er det dybt forkasteligt, når en politikker forsøger at fremstå som moralens vogter, også viser sig at være en ligeså stor pamper, som de politikere og fagforeningsfolk som Venstre de sidste mange år har punket for at bruge fællesskabets penge til egen vinding.
 
Når De, hr. Hans Kortbek, forsøger at lægge ansvaret over på den siddende regering og dennes klimaminister, er det ligeså komisk, som da Iraks informationsminister (komiske Ali) forsøgte at bagatellisere amerikanernes invasion i den sidste Golfkrig.

Det er utrolig demoraliserende for vi almindelige skatteydere at se på landets ledende politikere snyde og bedrage med bilag, skattefradrag diæter osv., når vi år efter år skal lægge ører til vigtigheden i at vise tilbageholdenhed, for at Danmark kan komme ud af den krise, som opstod under de sorte år under VKO.
 
For den almindelige dansker er det rimeligt, at landets statsminister er et ærligt og troværdigt menneske. Det ved I Venstrefolk godt, så lad være med at lægge "røgslør" ud over hr. Lars Løkke Rasmussens ugerninger.
 
Jeres formand er ikke værdig til at bestride jobbet som Danmarks statsminister. Han skal nemlig være alle danskeres statsminister, og vi er mange, der ikke kan forenes med det roderi, der er med hr. Lars Løkke Rasmussen. 

Michael Povlsen, Beboerlisten (L)Omann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009