Beboerlisten - Det handler om prioritering - Der er råd til velfærd - kryds L
NYHEDSBREV


13. november 2013   Printervenlig udgave af siden   Send linket og en kort beskrivelse af denne post/ artikel videre til via email   Del på Facebook


Hvad sker der for SF?

LÆSERBREV Af Michael Povlsen, Randers - byrådskandidat for Beboerlisten.

Onsdag d.13.11.13 kl.16.06 på DR2 forsøger Jonas Dahl, SF, at forklare den ulykkelige situation, som partiet er havnet i. Han forsøger at sminke handlingsforløbet mellem Danmarks Lærerforening, KL og regeringen.
 
Han beklager at det endte, som det gjorde, men lærerne ville ikke forhandlingsløsningen, og så måtte den "ansvarlige" regering gribe ind.
 
Hvis det er den historie, SF forsøger at sprede, så går der lang tid, inden de når den opbakning, de havde i 2009. Hvis den ovennævnte historie er sand, så afslører det, at SF er med i regering uden indflydelse på den politik Helle Thorning og Margrethe Vestager har valgt at føre.
 
Det historiske svineri, der foregik under lockouten, har vist sig at være aftalt spil mellem KL og regeringen. Lærerne skulle som den første gruppe af offentligt ansatte bankes på plads, så der kunne blive råd til at øge timetallet for eleverne i folkeskolen. Lærerne skal undervise mere og forberede mindre.
 
Jeg tror det er gået op for de fleste, hvad konsekvenserne af aftalen med lærerne og den nye folkeskolelov får af betydning for skolen. KV 2013 bliver det første valg, hvor regeringspartierne får at mærke den manglende opbakning, der er til den førte politik.
 
Jeg håber, borgerne i Randers kan gennemskue, at de borgerlige er en del af folkeskolereformen og derfor belønner de lokale lister, som nægtede at tage børnene og deres familier som gidsler i foråret, da lockouten rasede!

Michael Povlsen, Beboerlisten.

 Omann ansætter sig selv som direktør

Claus Omann Jensen har reelt ansat sig selv som salgs- og marketingsdirektør i Verdo.

Bjarne Overmark om byrådsmødet den 29. januar 2018

Fordeling af ben, fremtidens busterminal, vold mod offentligt ansatte, ulovlig fyring af tillidsmand, frikadellesagen, Hal 4, videostreaming af byrådsmøder, almene boliger på markedspladen er bla. opp

Jens Laursen
Kære Torben: Tør du bruge dette flertal?

Der er flertal i byrådssalen for en lang række ting - herunder stop for Hal 4 - Tør du bruge dette flertal? Og kan du love mig større åbenhed, ingen lukkede forhandlinger, alle bliver lige informeret.

Kampen mod Skolelukkerne

- Venstre, Socialdemokratiets og DF’s gennemtrumfningen af den nye skolestruktur, der medførte lukning af fem folkeskoler og opdeling i grund- og overbygningsskoler, var en ulovlig svinestreg, siger


Beboerlisten
www.beboerlisten.dk  - info@beboerlisten.dk - ©2009